Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Argentin tangó dallamok Sepsiszentgyörgy főterénA Diákok éve tematikus év keretén belül szervezett Ütős nyár Sepsiszentgyörgyön! programsorozatot 2019. július 18-án este 18:30 órától az argentínai José Almar tangóritmusai nyitják.**

Argentinian Soul címmel tart koncertet Sepsiszentgyörgy Főterén José Almar csütörtök este. Az előadó, dzsesszes hangzásvilágú zenei stílusát első sorban az argentin tangó ritmusai határozzák meg, de repertoárjában helyet kapnak majd argentin soul, valamint egyéb hagyományos, gitáros-énekes dallamok is.

A koncertet megelőzően, 2019. július 18-án 15-től 17 óráig José csoportos tangó táncoktatást tart a Kónya Ádám Művelődési Házban, melyre örömmel várják elsősorban diákok jelentkezését (de nem csak), július 17-éig a program [KUKAC] kultur [PONT] ro e-mail címre.

José Almar 1984-ben született az argentínai Buenos Airesben. 2006 óta járja a világot, három kontinensen, húsz országban és számtalan városban lépett már fel, tartott foglalkozásokat. A művészet világában meglehetősen sokoldalú egyéniség: ért az énekléshez, gitárjátékhoz, tánchoz, színjátszáshoz, festéshez, digitális designhoz, mindemellett pedig kiváló tanár is. Kreatív, spontán jellem, de egyszersmind elhivatott és rendkívül alapos mindenben, amihez hozzákezd.

Úgy a koncerten, mint a táncoktatáson való részvétel ingyenes, José és a szervezők tánctudástól és spanyol nyelvtudástól függetlenül mindenkit szeretettel várnak.

Szervezők: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kónya Ádám Művelődési Ház

** A 2019. július 18-i szúnyogirtásra való tekintettel programváltozás történt: a főtéri José Almar koncert fél órával korábban,18:30-kor kezdődik, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata pedig gondoskodik róla, hogy a koncert ideje alatt ne permetezzenek és a repülőgép se körözzön a Főtér környékén.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.