Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

SzájArt project - Beatbox Sepsiszentgyörgy főterénAz Ütős nyár Sepsiszentgyörgyön! programsorozatot nyitó José Almar barátságos hangulatú koncertje után pénteken, július 26-án 19:00 órától a magyarországi SzájArt project beatbox formáció lép majd fel a főtéri kőszínpadon.

A 2006-ban alakult beszédes elnevezésű SzájArt project tagjai összeszokott triót alkotnak, hiszen a kecskeméti Kodály Iskolában folytatott tanulmányaikat egy osztályban fejezték be, és később egyazon város, Szeged egyetemi hallgatói is lettek. Nem hétköznapi egyéniségek, így a színpadon is valami egészen különlegesre számíthatunk tőlük. Dömötör Tamás a szájdobolás nemzetközi szinten is elismert mestere, magyar beatbox battle bajnok, a 2012-es berlini Beatbox Világbajnokság 2. helyezettje. Akit érdekel ez a műfaj, az végre olyasvalakit láthat-hallhat, aki egyike a legjobbaknak. Szondi Péter már nem csak a szájdobolás művészetét űzi, hanem énekel, és hegedül is, Simon Krisztina pedig a vokálért, énekért felel a csapatban s bár a kezdetektől komolyzenei neveltetésben részesült, a könnyűzene mára hasonlóképpen az élete részévé vált.

A SzájArt project műsorában összeolvad a klasszikus alap és a könnyűzene, egészében a’capella produkciót adnak majd elő, csak merjünk hinni a fülünknek, hogy azokat a nem evilági hangokat valóban emberi szájmozgások képezik. Mindeközben a Plugor Sándor Művészeti Líceum diákjai élőszobros performansszal biztosítják a látványélményt.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.