Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

utos nyar sepsiszentgyorgy learn2drum 2019Ismert filmes dalok csendülnek fel az Ütős Sepsiszentgyörgy legújabb koncertjén.

A Diákok évében szervezett Ütős nyár Sepsiszentgyörgyön! programsorozat augusztus 16-án 19:00 órától kezdődő produkciója kiválóan illeszkedik annak koncepciójához, hiszen ez alkalommal maguk a diákok, a learn2drum dobiskola növendékei lépnek fel egy nyílt óra keretében a főtéri kőszínpadon.

A learn2drum dobiskolát Kiss Levente hozta létre Marosvásárhelyen azzal a céllal, hogy teret és lehetőséget nyújtson a hozzá hasonló zeneszerető fiataloknak a dobtanulásra, az önkifejezésre és megmutatkozásra. A 2014-ben indult vállalkozás azóta szépen gyarapodott, sőt tovább is terjeszkedett: 2018 őszén Sepsiszentgyörgyön is indult oktatás, ahol a learn2drum mára saját stúdióval, illetve több mint 15 diákkal büszkélkedhet. 

A learn2drum.open.project név alatt futó nyílt órák során a tanoncok körülbelül egy órában  szoktak bemutatkozni az érdeklődők előtt. A pénteken sorra kerülő, open.projectmovie.edition című produkció a nyílt óráknak egy továbbfejlesztett változata, amely igazán különleges lesz, a learn2drum 4 lelkes dobospalántája ugyanis ismert filmes főcím- és betétdalokat játszik majd, miközben videó-kollázsos projekció idézi fel az adott filmek mozis hangulatát. Sajgó Áron (11), Pál Mátyás Áron (18) és Tündérligeti Samu (18) a marosvásárhelyi, Lukács Beáta (14) pedig a sepsiszentgyörgyi learn2drum tanonca. Van, aki már 5 éve, van aki csupán 9 hónapja dobol, ám az elkötelezettség és kitartás közös erénye a fiataloknak, hiszen csak így jöhetett létre ez a nem kis igyekezetet kívánó előadás, melynek során olyan filmsikerek látvány- és hangzásvilága köszön majd vissza, mint például a Pulp Fiction, a Fight Club, a Guardians of the Galaxy vagy a Rocky.

A koncerten való részvétel ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak pénteken 19:00 órától a főtéri kőszínpadnál!

Szervezők: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kónya Ádám Művelődési Ház.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.