Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Tüzes zenei produkció Sepsiszentgyörgy főterénEgyensúlyban a látvány és a hangzás 

A Diákok évében szervezett Ütős nyár Sepsiszentgyörgyön! programsorozat következő, a LÁNG-HANG elnevezésű produkciójára augusztus 23-án, pénteken 20:00 órától kerül sor a főtéri kőszínpadon.

A két csíkszeredai fiatal, Ádám Julcsi és Török Csongor koprodukciós ötlete 2014-ben született meg, így hosszas kísérletezés nyomán egyedi és különleges formát öltött a LÁNG-HANG előadásuk.

A nemcsak a füleket, hanem a szemet gyönyörködtető produkció során Ádám Julcsi kezei alatt többek között hang drum ritmusok csendülnek majd fel, miközben Török Csongor tűzzsonglőr műsorán ámulhat a közönség.

A fiatalok elmondása szerint a cél a két légkör, a láng és a zene harmonikus összehangolása, amely egy formabontó produkcióban testesül meg. A láng a hanggal összhangban mozogva biztosan felejthetetlen élményt nyújt a közönség számára.

Az előadáson való részvétel ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak pénteken 20:00 órától a főtéri kőszínpadnál!

Szervezők: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kónya Ádám Művelődési Ház.

 

 

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.