Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

laci kiralyfi markuszinhaz 022019. augusztus 31-én, szombaton 11 órától a sepsiszentgyörgyi Erzsébet Parkban (az Oroszlán szobor közelében) szeretettel várják a város kisgyermekes családjait a pécsi MárkusZínház Laci királyfi című bábjátékára. Az előadás követően bábkészítő foglalkozásra várunk minden kedves érdeklődőt.


Az esemény szervezője a Cimborák Bábszínház Kulturális és Ifjúsági Egyesület és a MárkusZínház. Támogató a Nemzeti Kulturális Alap és a BGA. Érdeklődni a 0755-335400-as telefonszámon Csüdöm Eszternél lehetséges, további részletek a https://www.facebook.com/Cimborak oldalon.

MárkusZínház: Laci királyfi (Benedek Elek nyomán)
A kicsi Laci királyfi hirtelen dühében elkívánja nővéreit a Föld alá. Hiába bánja, muszáj utána menjen a három leánynak, s a vándorúton megküzd a három sárkánnyal. Csakis a kígyókirálylány varázsingével, varázskardjával győzedelmeskedhet, s így a végén élete párját is megtalálja. Ajánljuk gyerekeknek és az őket kísérő felnőtteknek, 45 percben.

Játsszák: Vajda Zsuzsanna és Pilári Gábor, a Blattner Géza díjas bábművészek. Zenél: Demeter Miklós.

(Közlemény - Cimborák Bábszínház / fotók: Bábszíntér - MárkusZinház)

 

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.