Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Menedék // Shelter - közösségi színházi előadás2019. szeptember 13., pénteken , 17 órai kezdéssel kerül sor a csernátoni Haszmann Pál Múzeumban a Menedék című közösségi színházi előadásra.

A Menedék című közösségi színházi előadás a Play! MOBILE nemzetközi csapatának és helyi résztvevők által létrehozott alkotás, melynek előzménye egy öt napos műhelymunka Csernátonban, 2019. szeptember 9-13. között.

Mindannyiunk keres valamilyen menedéket a világban. Van aki a gyökereiben találja meg azt, van aki a magányosságában és van aki egyszerűen az emberek közt érzi magát biztonságban.
A történetünk három nő életét mutatja meg, hogy miként hatnak vágyaik önmagukra és környezetükre, miközben egy településen találkoznak. Egyéni sorsuk ellenére, egymás által fedezik fel, hogy közös a félelmük és ugyanazt keresik.

Hogyan tudnak feloldódni ezek a félelmek, amelyek mindannyiunk életében jelen vannak. Nyújthat-e megoldást a közösség az egyéni problémákra?
Kit okolhatunk? Önmagunkat? A környezetünket? Vagy a “Tehetetlenséget”?

Alkotók / Szereplők: Bilibók Anita, Balázs-Bécsi Anna, Mihály Andrea, Lőrincz Viola, Szóró M. Dorina, Székely Timea, Mihály Katalin Sára
Műhelyvezetők: Giulia Filacanapa, Léandre Ruiz / Gente!Gente! (FR)
Térspecifikus installáció: Tóth Bálint / Meet Lab (HU), Koter Vilmos / MAGMA (RO)
Asszisztens: Irena Čučković, Kulturanova (RS)

Szervezők: MAGMA Kortárs Közeg Egyesület, Sepsiszentgyörgy; Pro Progressione, Meet Lab, Budapest; Kulturanova, Újvidék; "di mini teatro", Lille; Haszmann Pál Múzeum, Csernáton

A Play! MOBILE projekt az Európai Unió Kreatív Európa programjának társfinanszírozásával, az AFCN – Nemzeti Kultúrális Alap Adminisztrációja, Magyar Nemzeti Kulturális Alap, Bethlen Gábor Alap, Székely Nemzeti Múzeum, Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Város Tanácsa, Barót Város Polgármesteri Hivatala és Kovászna Megye Tanácsa támogatásával valósul meg.

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.