Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Apor lányok feredője / fotó Toró Attila - 2016A Vinca Minor Egyesület az Apor lányok feredőjének karbantartási munkálataira hívja a kalákázni vágyókat 2019. szeptember 27-29. között!

Miután 2015-ben a Vinca Minor Egyesület és az Ars Topia Alapítvány szervezésében kalákával megújult a bálványosi Apor lányok feredője, és 2016-ban karbantartási munkálatokon is átesett, az egyesület továbbra is gondoskodni szeretne a feredőről.

Apor lányok feredője / fotó Toró Attila - 2016A kaláka során elvégzendő munkálatok: táblák felújítása és festése, járófelületek felújítása/ kijavítása, korlátok és oszlopok újraállítása, stabilizálása, erózió elleni védelem újítása stb.

Kérjük az eseményen részt venni kívánó személyeket, hogy ki-ki lehetősége szerint hozzon a munkálatokhoz használható szerszámokat, eszközöket (ásó, lapát, csákány, vödör, fejsze, fűrész, kalapács....stb.) A szervezők részéről korlátolt mennyiségben lesz biztosítva a szerszámkészlet.

Pénteken 10 órától, szombaton pedig 9 órától kezdődik a kaláka, és délután 17 óráig tart. A vasárnap délelőtti utolsó simítások után déli 12 órakor záródik az esemény. Az önkénteseknek pénteken és szombaton meleg estebédet, zsíroskenyeret, szombaton – szükség esetén – szállást is biztosítanak a szervezők. Ehhez előzetes egyeztetés szükséges.

Jelentkezésért, illetve további részletekért érdeklődni lehet Para Zoltánnál a 0729276214-es telefonszámon.

A projekt anyagi támogatását a Kovászna Megye Tanácsa biztosítja.

Fotók: Toró Attila / © sepsiszentgyorgy.info - 2016

 

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.