Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Folytatódik az aláírásgyűjtés a Honvéd-kút melletti erdőkért2019. október 18-án, pénteken 13 és 18 óra között a Borvíz utca és a Kálvin-tér találkozásánál folytatódik az aláírásgyűjtés a Honvéd-kút melletti, legelőként nyilvántartott erdők természetes állapotának megőrzéséért.

Szombaton, október 19-én 11 és 18 óra között, Sepsiszentgyörgy főterén, a Gr. Mikó Imre szobra előtt és a Szent György szobor mellett felállított standoknál várják a petíciót aláírni szándékozókat.

 

Folytatódik az aláírásgyűjtés a Honvéd-kút melletti erdőkértA mostani aláírásgyűjtés annak az október 10-11-e közötti akciónak a folytatása, amelyen több min 900 személy támogatta aláírásával a Honvéd-kút melletti, legelőként nyilvántartott, erdők természetes állapotának megőrzését célzó petíciót.

 

 

 

A petíció szövege:

Kérjük a Honvéd-kút melletti, legelőként nyilvántartott erdők természetes állapotának megőrzését.

Tisztelt Polgármester úr és tisztelt tanácsosok!

Mi, ezen petíció aláírói, kérjük, hogy a 284/2019-as tanácshatározattal elfogadott, szórakoztató oktatási és sportcélú helyi fejlesztési program helyszíne NE a Honvéd-kút melletti, legelőként nyilvántartott erdők legyenek.

Kérjük, a Honvéd-kút melletti terület természetes állapotának megőrzését.

Ugyanakkor javasoljuk a város vezetőségének, hogy olyan beruházásokat hagyjanak jóvá, amelyek a zöldövezetek, az erdők megőrzését biztosítják és ezzel párhuzamosan fejlesztik a várost.
A közösség szempontjainak figyelembe vétele a jogállamiság egyik alapköve. Kérjük, hogy ezeket a város döntéshozói vegyék figyelembe.

 

Bővebben a témáról

A Honvéd-kút melleti erdő és környéke – 2019. szeptember 15.

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.