Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

magma play mobile fbA MAGMA Egyesület Play! MOBILE közösségi színházi projektjének szeptemberben lezajlott Csernátoni, Őrkői és Baróti kiadásainak rövid videó dokumentációja lesz látható 2019. október 23-án, szerda délután 17 órától az őrkői Néri Szent Fülöp Szociális Központban.

A vetítés alkalmával a műhelygyakorlatok résztvevői, a projekt helyi partnerei és Boris Dimny műhelyvezető, a franciországi „di mini teatro” partnerszervezet képviselője jelenlétében kerül sor az eseményre.

A Play! MOBILE projekt az Európai Unió Kreatív Európa programjának társfinanszírozásával, az AFCN – Nemzeti Kulturális Alap Adminisztrációja, Magyar Nemzeti Kulturális Alap, Bethlen Gábor Alap, Székely Nemzeti Múzeum, Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Város Tanácsa, Barót Város Polgármesteri Hivatala és Kovászna Megye Tanácsa támogatásával valósul meg.

FB esemény: https://www.facebook.com/events/1181269925595285/  

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.