Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Variációk egy előadásra – Bemutatóra készül az M StudioÚj produkcióval készül az M Studio, az előadás rendezője, koreográfusa Ermira Goro, a brit DV8 Physical Theatre előadóművésze. A bemutatóra október 30-án, szerdán 18 órától kerül sor a Háromszék Táncstúdióban. Az előadást legközelebb a FLOW3 Fesztiválon játsszák.

Ermira Goro neve nem ismeretlen a sepsiszentgyörgyi közönség számára, hiszen jelen volt a FLOW Fesztivál második kiadásán, 2017-ben a Dandelion (Onassis Cultural Centre) c. produkció előadójaként. A brit DV8 Physical Theatre volt táncosa most rendezőként tér vissza az M Studióhoz. A Variations: No.1 az őszinte kapcsolatteremtés, egymés megismerésének lehetőgeit boncolgatja a fizikai színház hyelvén.

Nap mint nap, egy pillanat alatt véleményt formálunk egymásról. Sok esetben ezek az első benyomások egyben véglegesek is maradnak. Hogyan határozzák meg a legkisebb gesztusaink is azt, ahogyan mások látnak bennünket egy olyan világban, ahol az emberek nem szánnak sem elég időt, sem energiát a másik hiteles megismerésére? – teszi fel a kérdést az alkotó.

Az előadás létrejöttét a Bethlen Gábor Alap támogatja. Rendező, koreográfus, jelmezek Ermira Goro, zeneszerző Stavros Gasparatos, light design Vaggelis Mountrichas, dramaturgiai asszisztens Márton Imola. Előadják Bajkó László, Gáll Katalin, Polgár Emília, Szekrényes László, Veres Nagy Attila.

Az előadás bemutatójára október 30-án, szerdán 18 órától kerül sor a Háromszék Táncstúdióban. Jegyek már kaphatók a sepsiszentgyörgyi Központi Jegyirodában valamint a www.biletmaster.ro oldalon. Az előadás legközelebb a FLOW3 Nemzetközi Mozgásszínházi Fesztivál nyitóprogramjaként tekinthető meg november 13-án, 19 órától a Táncstúdióban.

 

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.