Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

A Balázs Elemér Group jazzformáció koncertje a Szimplában2019. november 12-én kedden 20 órától a Szimplában koncertezik a budapesti Balázs Elemér Group jazzformáció.

A Balázs Elemér Group Magyarország egyik legnépszerűbb jazz-zenekara, melyet a nemzetközileg is széles körben elismert jazzdobos, Balázs Elemér alapított 2000-ben. A Group kiemelkedően egyéni hangzásvilágot alakított ki, melyet leginkább a dallamközpontúság és a különleges ritmika jellemez, a férfi- és női hang érdekes kontrasztjával színesítve. Zenéjük rendkívül változatos; szívesen kalandoznak, például, az etno stílus világában, és egyúttal a legkülönbözőbb zenei kultúrákból merítenek inspirációt.

A zenekar tagjai: Horváth Cintia - ének, Szakonyi Milán - ének, Czibere József - ütőhangszerek, Komjáti Áron - gitár, Peczek Lakatos Krisztián - nagybőgő, Balázs József - billentyűsök, Balázs Elemér - dob.

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.