Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

A rögtönzés szárnyán a jelen pillanatba – Sepsiszentgyörgyön lép fel a Tóth Viktor 2019. november 13-án, szerdán 20 órától a Míves Házban a budapesti Tóth Viktor az Otthonom címmel szóló szaxofon jazz koncert tart vetítéssel kísérve.

A többszörösen év jazz zenésze díjal kitüntetett szaxofonművész, zeneszerző formabontó koncertje, mely egy különleges utazásra invitál stílusokon át, történeteken keresztül, a rögtönzés szárnyán a jelen pillanatba.

„Tóth Viktor a magyar jazzélet egyik legsokoldalúbb figurája. Zenei személyisége ugyanolyan hatással képes megnyilvánulni virtuóz postbop-fenegyerekként (a Tóth Viktor Tercettben), mint a lélekhez szóló, spirituális muzsika különleges tolmácsaként (az Arura Trióban)” – írja róla a sajtó.
Idén jelent meg hetedik lemeze LAMU címmel, lemezei közül több „Év Jazz Lemeze Díj”-at kapott, többször az év jazz személyiségének választották. Koncertjeivel, előadásaival, workshopjaival járja a világot Indiától az Egyesült Államokig.
A szabadságról és szépségről beszél, játszik és tanít.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.