Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Háromszéki TÉT-estek: Dr. Mara Gyöngyvér biológus előadásaA sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Háromszéki TÉT-estek (Tudás – Élmény – Tapasztalat) elnevezésű rendezvénysorozatának meghívottja dr. Mara Gyöngyvér, a csíkszeredai Sapientia – Erdélyi Magyar Tudományegyetem rektorhelyettese, a Biomérnöki Tanszék docense, aki Humán mikrobiom avagy ismerjük meg testünk parányi lakóit címmel tart előadást.

Szervezetünkben számos mikroba él, de nemcsak életterei vagyunk a baktériumoknak, hanem együtt élünk velük. Az előadás olyan kérdésekre fogalmaz meg választ, hogy például miképpen befolyásolják a mikrobák a párválasztásunkat, kedélyállapotunkat és a testsúlyunkat. Ugyanakkor, a legfrissebb kutatások tükrében, a mikrobiom és a betegségek kialakulása közti összefüggésekre is kitér az előadó.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk 2019. november 14-én, csütörtökön, 18 órától a programot szervező könyvtár Gábor Áron termébe!

Programsorozatunkat Sepsiszentgyörgy Municípium Helyi Tanácsa támogatja.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.