Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Vásári színpad -  fotó Henning JánosSepsiszentgyörgyön már hagyománya van a Karácsonyi vásárnak, az önkormányzat már több éve rendszeresen megszervezi a rendezvényt. Idén 2019. december 13. és 24. között nyitja meg kapuit a Karácsonyi vásár a város Főterén. A rendezvény keretében idén is nagy szeretettel várják városunk óvodáinak és iskoláinak gyermek- és diákcsoportjait, illetve kórusait, hogy a karácsonyi ünnephez hangolódó zenés, verses, vagy táncos műsorral lépjenek fel a vásár színpadán.

A tizenkét napos rendezvény ideje alatt szeretnénk, ha a gyerekek és diákok minél több karácsonyi előadással örvendeztetnék meg az ünnepváró közönséget.

2019. november 26-ig lehet jelezzni a részvételi szándékot, illetve a műsorban szereplők létszámát, a felkészítő személy nevét, valamint a műsor típusát, technikai igényeit.
Jelentkezni, illetve további információkat kérni a 0737151102-es telefonszámon, vagy a tordaisaci [KUKAC] gmail [PONT] com e-mail címen lehet.
A szervezők bíznak abban, hogy a helyi óvodások, iskolások, zenészek fellépéseivel lesz teljes a szeretet ünnepére való hangolódás.

(A Városimázs Iroda közleménye, fotó Henning János)

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.