Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Fényrajzok Sepsiszentgyörgy főterénSepsiszentgyörgy Főterén, a Karácsonyi vásár ideje alatt, december 20-án, pénteken és 21-én, szombaton este 17:30 és 21 óra között gyermekrajzokkal keltjük életre a Tamási Áron Színház homlokzatát.

A projektben több mint ezer gyermek, a város minden óvodájából és elemi iskolájából képviselteti magát, akiknek az önkormányzat személyesen juttatta el a színház homlokzatát ábrázoló rajzlapokat.

 

 

Fényrajzok vetítésének programja

  • December 20-án, pénteken 17:30 és 21 óra között minden rajz legalább két alkalommal lesz látható az épület homlokzatán. Az összesen 1057 beérkezett rajzot hozzávetőlegesen másfél óra alatt vetítjük le, előbb az óvodások, majd az iskolások alkotásait, amit majd megismétlünk.
  • December 21-én, szombaton szintén 17:30 és 21 óra között a legötletesebbek, legszebbek közül kiválasztott 250 rajz fogja díszíteni a színház homlokzatát, többször ismétlődve.

A virtuális épületfestést, közismertebb nevén videomappinget sepsiszentgyörgyi vizuális művész, Rancz András, a MORE is less vállalkozás alapítója biztosítja. Az esemény időpontja alatt a Főtéren néhány oszlop világítása le lesz kapcsolva.

(A Városimázs Iroda közleménye) 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.