Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Cimborák Bábszínház: A rest legényrőlA Cimborák Bábszínház A rest legényről c. magyar népmese alapján készült bábjátékot február 14-én, pénteken 17 órától és február 15-én, szombaton 11 órától játssza a Cimborák Bábszínház stúdiótermében. Foglalni a 0755-335400-as telefonszámon lehet, Csüdöm Eszternél. Jegyek a helyszínen válthatók az előadás előtt egy fél órával.

Az előadást 2020. február 17-21. közötti időszakban 10 és 12 órától szervezett közönségnek játsszák.

Az előadásról:

Hogyan lehet valaki teljes értékű tagja a társadalomnak, ha az ő létigazsága nem egyezik meg az elfogadott szabályokkal és elvárásokkal?!

Cimborák Bábszínház: A rest legényrőlEz a mese, a másság elfogadásáról szól. Jankó a világ szemében rest, mégis egyetlen jó cselekedettel olyan tudás birtokába jut, amivel bármit megtehet. Ő mégsem él vissza ezzel a helyzettel, és ettől válik igazi mesehőssé. Az előadásban az asztali bábjátszás és az árnyjáték technikája ötvöződnek, a sajátos képi világ mellett, a hangulatok megteremtésében nagy szerepet játszik a népies zene. Az alkotók az előadást nagy szeretettel ajánlják minden 3 év fölötti nézőnek.

 

Játsszák: Darvas Emőke, Nagy Lázár József, Páll Gecse Ákos, Sánta Yvette és Vincze Tímea
Báb-, díszlet- és jelmeztervező: Simó Enikő
Zene: Román Hunor
Külön köszönet László Károly művész úrnak!
Kellékes, öltöztető: Vizoli Mónika
Technikusok: Nagy Nándor Zoltán, Péter Előd, Szanday Csongor

A bábszínház fenntartója: Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Város Tanácsa

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.