Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Nagy Alfréd színművészÉrtesítjük mindazokat, akik ismerték, tisztelték, szerették Nagy Alfréd színművészt, és szerették volna elkísérni őt utolsó útjára, hogy a koronavírus járvány terjedésének megakadályozása érdekében hozott intézkedések miatt a temetés szűk családi körben, mindössze nyolc ember jelenlétében fog lezajlani holnap, szerdán délután 15 órától a sepsiszentkirályi unitárius temetőben. A színház nagyra becsült művészei sorában őt is megillette volna a Tamási Áron Színház előcsarnokában felállított ravatal és a kollégák díszőrsége, a jelenlegi helyzetben azonban erre sincs lehetőség.

Azonban úgy döntöttünk, hogy egy későbbi időpontban, miután véget ér a járvány, és újra lehetőségünk lesz személyesen is találkozni egymással, szervezünk majd egy Frédihez méltó megemlékezést a sírjánál, ahová mindenkit szeretettel várunk.

Addig is, holnap este 20 órától a Tamási Áron Színház Facebook oldalán a Bocsárdi László által rendezett Romeo és Júlia című előadásunkkal tisztelgünk kollégánk emléke előtt. Mint bizonyára sokan emlékeznek rá, a 2002-ben bemutatott előadásban Romeo szerepét játszotta Nagy Alfréd. Az eredeti darab ötödik felvonásában Romeo így búcsúzik az élettől: „Örök alkum az uzsorás Halállal. / Jöjj, zord kisérő, szörnyű kalauz! / Kétségbeesett révész te, s verd a szirthez / Viharba fáradt, hányatott dereglyém.

Nagy Alfréd hányatott dereglyéje most már megpihent.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A Tamási Áron Színház társulata

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.