Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Felhívás a közbiztonság érdekébenSajnos a koronavírus-járvány okozta nemzetközi és országos szintű rendkívüli helyzet hatásai Sepsiszentgyörgyre is kiterjednek. A helyi hatóságok az elmúlt hetekben több korlátozást is bevezettek, a kormány által kiadott katonai rendeletek kiegészítéseképpen.

Minden meghozott intézkedés célja az, hogy megvédje az embereket attól a járványtól, ami már több, mint 1 000 000 embert fertőzött meg és ami mint 53 000 áldozatot követelt szerte a világban.

Vannak olyan az emberek azonban, akik ebben az időszakban is a törvények megszegését és különböző bűncselekmények elkövetését választják: rablások, betörések, lopások, stb. Hasonló esetek Sepsiszentgyörgyön is történtek az utóbbi napokban, ezért az Önkormányzat arra kéri a lakókat, hogy amennyiben bűncselekmény áldozatául esnek, tájékoztassák a Polgármesteri Kabinet munkatársait is.

Fontos! Amennyiben bűncselekmény elkövetését észlelik sürgősen hívják a 112-es hívószámot, és próbáljanak minél több részletet megjegyezni az elkövetőkre vonatkozóan.

Kérjük, csak ezt követően értesítsék a Polgármesteri Hivatalt a bűncselekmények részleteit illetően. Mindezt a 0267 311 243-as telefonszámon vagy az e-mail címen tehetik meg.

Ezekben az időkben jobban össze kell tartanunk, mint bármikor korábban, hogy könnyebben átvészeljük az adott helyzet megpróbáltatásait.

(A Városimázs Iroda közleménye)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.