Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Nyilatkozatokat és kézfertőtlenítő szereket oszt szét a lakóknak az ÖnkormányzatSepsiszentgyörgy Önkormányzata újabb 50 000 saját felelősségű nyilatkozatot és több, mint 1 200 darab egy literes kiszerelésű kézfertőtlenítőt közbeszerzett, ezeket a város lépcsőházaiban helyezik el, a lakók megsegítésére. A nyilatkozatok az üzletekben is megtalálhatók lesznek.

A Polgármesteri Hivatal munkatársai már elkezdték kiszállítani a pompás kézfertőtlenítőket a lakóbizottságokhoz. Az egy literes kiszerelésű szerek a lépcsőházakba kerülnek, a lehetőségekhez mérten valahová rögzíteni fogják az üvegeket.

A saját felelősségű nyilatkozatokból az üzletekbe is visznek a Polgármesteri Hivatal munkatársai, így segítve azokon, akiknek nincs lehetősége ezeket otthon kinyomtatni. A kijárási tilalom értelmében a lakóhely elhagyása csak szükséges és sürgős esetekben indokolt.

(A Városimázs Iroda közleménye)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.