Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Vedd / Védd a helyit! - Online segítség helyi vállalkozóknak - haromszeki.roA Háromszéki Közösségi Alapítvány vezetőségének kezdeményezésére, közös összefogással elkészült egy kereskedelmi portál a https://haromszeki.ro/hu cím alatt, azzal a céllal, hogy segítsük a szorult helyzetben lévő helyi vállalkozásokat, amelyek arra kényszerültek, hogy egy időre felfüggesszék a tevékenységüket. A kisvállalkozások koronavírus okozta gazdasági ellehetetlenülés miatt veszélybe kerültek, helyzetük kilátástalanná vált.

Vedd / Védd a helyit! portálon keresztül lehetőség van helyi szolgáltatásokat és termékeket kedvezményes áron rendelni, megelőlegezett kifizetéssel. Azaz, a vásárló kifizeti a terméket/szolgáltatást, amit konkrétan csak később kap kézhez. Erre szerződéses formában vállal garanciát a vállalkozó.

Vásárlásunkkal nemcsak magunknak teszünk jót, hanem segítjük a vállalkozót is, aki jelenleg készpénzhiánnyal küszködik. Ha őket segítjük, önmagunkat is támogatjuk! Hiszen ha a vásárlóknak köszönhetően a kisvállalkozások fennmaradhatnak, akkor folytathatják tevékenységüket a krízishelyzet után és szebbé tehetik mindennapjainkat.

Arra biztatjuk a háromszékieket, hogy előlegezzék meg bizalmukkal a helyi vállalkozókat, és vegyék igénybe a portal szolgáltatásait.

A háromszéki vállalkozók pedig itt regisztrálhatnak: https://www.haromszeki.ro/hu/vedd-a-helyit

Bízunk benne, hogy a Vedd / Védd a helyit! kezdeményezés a Kozösségi kártyához vagy a Háromszéki Vállalkozás / Háromszéki Termék programhoz hasonlóan serkenti a helyi együttműködést és a közösség javát szolgálja.

HKA hírszolgálat

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.