Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Év Civil Szervezete Díj - FelhívásA Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK - minden évben díjazza az Év Civil Szervezetét, valamint az Év Önkéntesét. Az Év Civil Szervezete Díjjal a 2019-es év legsikeresebb civil programját bonyolító nonprofit szervezetet jutalmazza.

A kitüntetés célja a civil szervezeti munka széleskörű társadalmi elismerése és népszerűsítése. Az Év Önkéntese (magánszemélyek számára) díj célja, hogy kedvező irányba mozdítsa az önkéntesség társadalmi megítélését.

A pályázati kiírásra Háromszéki civil szervezetek pályázhatnak, de jelölhetnek kívülálló személyek is. A jelöléshez-pályázáshoz egy kitöltött formanyomtatvány szükséges, amelyet legkésőbb 2020. május 6.-ig kell elküldeni a címre. Az Év Önkéntes benevezésnek tartalmaznia kell a következőket:

  • A nevezett adatai (név, elérhetőség, cím)
  • Rövid bemutatkozás
  • A benevezés indoklása, minden olyan információ, amely segít a helyes döntés meghozatalában
  • A benevező adatai (név és elérhetőség)

Az Év Civil Szervezete díjat tavaly három szervezet egyenlő pontszámmal kapta meg, ezek a következők: a sepsiszentgyörgyi László Kálmán Gombászegyesület, a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület és a kovásznai Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesülete. Az Év Önkéntese díjat pedig a kovásznai Deák Judit (post mortem) nyerte el.

Az első díj értéke 1 000 lej és a második díj 500 lej. Ugyanakkor a díjazottak egy évig megjelennek a CIVEK honlapjának címlapján is.

Az értékelést egy négytagú szakmai zsűri végzi, a közösség kiemelkedő tagjai, felkérésre, társadalmi munkában. Az eredményhirdetés május közepén lesz, a díjak ünnepélyes átadására pedig május végén kerül sor. A helyszín még egyeztetés alatt.

A jelentkezési lapot a CIVEK weboldaláról lehet letölteni.

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.