Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Újrainduló közönségprogram a Bod Péter Megyei KönyvtárbanA sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár 2020. május 26-án, kedden újraindítja olvasószolgálatának egy részét.

Az olvasók fogadása a könyvtárépület sarkánál lévő, csigalépcsős kiskertre nyíló ablaknál történik.

A vészhelyzet ideje alatt a könyvtár a következő szolgáltatásokat biztosítja: dokumentumok kölcsönzése, dokumentumok visszavétele és digitális adatszolgáltatás.

A kiszolgálási idő rövidítése érdekében arra biztatjuk olvasóinkat, hogy kéréseiket a könyvtárlátogatást megelőzően telefonon vagy e-mail-ben jelezzék.

Újrainduló közönségprogram a Bod Péter Megyei KönyvtárbanA könyvtár kedden 9 és 19, szerdán, csütörtökön és pénteken 9 és 17, szombaton pedig 9 és 13 óra között tart nyitva.

Sport utcai fiókkönyvtárunk korábbi programjára visszaállva nyit május 26-tól. Az olvasók csak lázmérés után, maszkban léphetnek be.

Az erre az időszakra érvényes könyvtárhasználati szabályzatról bővebben könyvtárunk honlapján és facebook-oldalán tájékozódhatnak.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.