Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Június 2-tól újra látogatható a Székelyföldi Vadászati KözgyüjteményA Vadon Egyesület ezúton tájékoztatja, hogy június 2-tól újra látogatható a Székelyföldi Vadászati Közgyüjtemény, keddtől-szombatig 10-17 óra között, míg vasárnap 10-14 óra között. Hétfőn pedig zárva tart.

A belépőjegy 10 lejbe kerül, nyugdíjasok, tanulók és egyetemisták pedig 5 lejes kedvezményes jegyet válthatnak.

Felkészültünk a látogatók fogadására, betartva az egészségügyi minisztérium előírásait az új koronavírus járvány megfékezése érdekében. Ezek alapján a látogatóknak belépéskor és az egész látogatás ideje alatt kötelező szájmaszkot viselni, kezet fertőtleníteni és betartani a 2 méter távolságot a többi látogatótól. Belépéskor testhőmérséklet is mérünk, és 37.3 Celsius foknál magasabb testhővel tilos a belépés.

Azokat a látogatókat, akik még nem hagyhatják el, vagy nem szeretnék elhagyni otthonukat, a Vadon Egyesület virtuális sétára hívja, a www. vadon.ro oldalról.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.