Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Átadták az Év Civil Szervezete és Év Önkéntese díjakat 2020. június 24-én a CIVEK ünnepélyes keretek között átadta a civil díjakat közel ötven civil szervezeti képviselő, támogatottak és a média képviselői jelenlétében.

Az Év Civil Szervezete a Diakónia Keresztyén Alapítvány, az Ergon - Speciális Munkaerő Közvetítő, Információs és Tanácsadó Központ által megvalósított programjával nyerte el a zsüri tetszését. A Központ fogyatékkal élőket készít fel és segíti az elhelyezkedésüket a munkaerőpiacov. Tavaly 42 fogyatékkal élő közül 22-en találtak munkát cégeknél.

A díjat a Bertis cég támogatta, 1 000 lej pénzjutalmat kínált fel a díjazottnak.

A CIVEK különdíjban részesítette a kovásznai Kőrösi Csoma Sándor Egyesületet, a nagy nyelvtudós és utazó emlékének közösségi tudatban tartásáért és éltetéséért, a színvonalas Kőrösi Csoma Sándor Napok programsorozaton keresztül. A díjat megjelenítő emléklap a kézdivásárhelyi Szentkereszthy Stefánia Alapítvány ajándékával egészült ki.

Idén három ÉV Önkéntese díjat adott át a szervezet. A zsüri hosszas tanácskozás után döntött így. Mindhárom személy példaértékű és kiemelkedő tevékenységet folytat önkéntesként, a megye három régiójában. Ennek megfelelően a díjazottak:

  • Kis Emese, Kézdivásárhely - az ifjúsági programok, öntudatra nevelés és hagyományőrzés terén kifejtett tevékenységéért valamint
  • Pájer György Szabolcs, Barót - a rászorulók, nehéz helyzetben lévők segítése terén
  • Toró Attila,  Sepsiszentgyörgy - az erdők védelmében kifejtett önkéntes tevékenységéért

kaptak kitüntetést.

A díjakat cégek támogatták, mindegyik 500 lej értében: T3 Nyomda - nyomdai utalvány, MultiNr nyomda - pénzjutalom és ProVitam - egészségügyi csomag.

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.