Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

A strand nyitás előtt / fotó Kristo-Gothard-HunorA belépés két turnusban történik, reggel és délután, egyidőben legtöbb 500 fő számára.

A Sepsi ReKreatív vezetősége az utolsó száz méteren tart az új strandszezon megkezdésének előkészületeivel Sepsiszentgyörgyön.

Tekintettel az ebben az időszakban bevezetett egészségvédelmi intézkedésekre, a strand tevékenységét is az új korlátozásokhoz igazították. Ilyen értelemben a látogatók két turnusban mehetnek a strandra: reggel 8 és 13 óra között, valamint délután 14 és 19 között, az egy órás szünet a közös terek és a napozóágyak fertőtlenítésére szolgál.

A fizikai távolság betartása miatt a látogatók száma turnusonként legtöbb 500 főre korlátozódik.

A belépési díjak jóváhagyás előtt állnak, a Helyi Tanácsnak benyújtott javaslat a következőket tartalmazza: egy általános jegy 25 lej lenne, amely biztosítja a belépési díjat a strandra és a napozóágy bérleti díját. A kiskorúak, a 60 éven felüli személyek és a fogyatékossággal élők kedvezményes áron léphetnek be a strandra, 13 lejért (belépőjegy és napozóágy), és a családi csomag (2 felnőtt és 3 kiskorú gyermek belépője, valamint 5 napozóágy bérlése) ára 76 lej lenne.

Ezenkívül a nagycsaládos kártyák kedvezményezettjei 6 lejt fizetnek majd egy standard jegyért, amely magába foglalja a nyugágyakat is.

Tavaly az általános belépőjegy és a nyugágy bérlése összesen 28 lejbe került, szemben az idei 25 lejjel szemben. Ezen a nyáron a nyugágy bérlési kötelezettsége azért került bevezetésre, hogy a látogatók közötti fizikai távolság betartható és ellenőrizhető legyen.

A 3 éves kor alatti gyermekek és az országos olimpiai válogatottak sportolói ingyenesen léphetnek be az idén is a strandra.

A jegyek a választott opciótól függően a két turnus egyikére érvényesek, reggel vagy délután, és hamarosan online is megvásárolhatóak lesznek.

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa a szerdai rendkívüli tanácsülés keretében szavaz a javasolt árakról.

(A Városimázs Iroda közleménye - fotó Kristó-Gothárd Hunor)

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.