Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Fotó- és rövidfilmverseny sorozatot hirdet a Turulmadár Ifjúsági IrodaA Turulmadár Ifjúsági Iroda fotó- és rövidfilmverseny sorozatot hirdet CHANGING VIEW címmel a 14 és 30 év közötti háromszéki fiatalok számára, azzal a céllal, hogy új perspektívákból, új megközelítésből jelenítsenek meg egy-egy adott témát. A több fordulós, képi és rövidfilmes feladatokat kéthetente kell teljesíteni.

A három-három fordulós versenysorozatban az egyesület kéthetente hirdeti meg az újabb témákat fotó- vagy rövidfilmkategóriákban. Ezeket a témákat az egyesület Facebook oldalán (https://www.facebook.com/turuliroda/), az iroda által felkért előadó, egy rövid videóüzenetben fogja meghatározni. A feladatokat a versenyzőknek a megadott határidőig kell teljesítenie. A verseny 2020. július és december között zajlik. A versenyen résztvevők értékes díjakban részesülnek.

Egyidőben a fotó- és rövidfilmversennyel az egyesület egy podcast sorozatot is indít, amelyben a témákat bejelentő meghívottakkal a fiatalok hosszabban elbeszélgetnek, érintve a feladott témát, de többek között személyes tapasztalatokról, életszemléletről is beszélgetnek. A podcastok célja, élettapasztalatok, tudás, ismeretek átadása, példák bemutatása a fiatalok számára. A filmek 2-3 hetente jelennek meg az iroda közösségi oldalán.

A program támogatója az Európai Szolidaritási Testület / Corpul European de Solidaritate.

Főtámogató az LC Pakiging Kft. Sepsiszentgyörgy. Valamint a díjakat a Tamási Áron Színház, Zamat kávézó, Andrei Mureșeanu Színház, Pixtory.ro, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Sepsi Rekreatív biztosítja.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.