Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

M Studio – Sírunk, nevetünk | fotó © Simion BuiaOktóber első felében a Sírunk, nevetünk illetve a LIFT előadásokkal várja a társulat a nézőket, a hónap második felében a Tangaj Dance tart vendégjátékot valamint egy új előadás próbái is elkezdődnek.

Október 11-én és 17-én a Góbi Rita koreográfiájában készült Sírunk, nevetünk produkciót játssza a társulat, melyet tavaly ősszel mutattak be. Ráhangalódásként az előadáshoz Varga Anikó kritikáját ajánlják: http://www.jatekter.ro/?p=33475 | fotó © Simion Buia

M Studio – Lift | fotó © Barabás ZsoltOktóber 16-án és 24-én a nagysikerű LIFT előadást láthatja a közönség. A produkciót közel 40 alkalommal játszotta a társulat a bemutató óta - számos külföldi fesztiválon megfordultak, köztük két alkalommal Iránban is felléptek. Az előadáshoz a Magyar Narancsban olvasható gondolatokat ajánlják: https://magyarnarancs.hu/szinhaz2/m-studio-lift-boys-will-be-boys-113016. | fotó © Barabás Zsolt

Október 23-án (19 órától) a bukaresti Tangaj Dance legújabb produkcióját, a Daughters-t hozza el Sepsiszentgyörgyre, amelynek kísérőprogramjaként október 22-én szintén 19 órától táncfilmek vetítésére kerül sor. A Tangaj Dance mindkét eseményére ingyenes a belépés.

A hónap második felében új előadás próbái kezdődnek, melynek bemutatója november végére várható. Az előadás koreográfusa Andrea Gavriliu, aki a Tavaszi áldozat c. előadást rendezte a társulatnál 2016-ban.

A sepsiszentgyörgyi előadásokra továbbra is a Háromszék Táncstúdióban kerül sor, jegyek kaphatók a Központi Jegyirodában valamint a www.biletmaster.ro oldalon. Részletes program a társulat honlapján (www.m-studio.ro) valamint facebook oldalán található.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.