Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Szent György kiválósági ösztöndíjasok - fotó Vargyasi LeventeÖt, kiváló tanulmányi eredményeket elért tizenkettedik osztályos tanuló egyenként 3 000 lejes ösztöndíjban részesül.

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa 2010-től kezdődően minden évben kiosztja a Szent György kiválósági ösztöndíjat azon sepsiszentgyörgyi tizenkettedik osztályosok között, akik kiemelkedő tanulmányi eredményeket értek el.

Ezzel a jelentős mértékű, személyenként 3 000 lejes ösztöndíjjal a Helyi Tanács ösztönözni szeretné a líceumot végző tanulókat, hogy a továbbiakban is érdemes energiát fektetni a tanulmányaikba.

A pályázati dossziékat Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató irodájába várják 2020. december 4-ig. A leadott pályázatokat egy bizottság bírálja majd el és a legjobb öt tanulót a decemberi soros tanácsülés keretében díjazzák.

A dosszié tartalmáról, az elbírálási szempontokról és az ösztöndíj odaítélésének módszertanáról a www.sepsi.ro oldalon tájékozódhatnak. Bővebb információk telefonon a 0267316474-es számon, vagy e-mailben a címen igényelhetőek.

(A Városimázs Iroda közleménye, fotó Vargyasi Levente)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.