Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Bod Péter Megyei Könyvtár A Sepsiszentgyörgyön meghosszabbított, vörös forgatókönyv szerinti járványügyi szabályozások értelmében, a korlátozások feloldásáig, a Bod Péter Megyei Könyvtár zárva tart 2020. november 3-a után is.

Kizárólag előzetes kérés és programálás alapján azonban továbbra is kölcsönzünk könyveket, az igényelt köteteket a könyvtár kertjében szolgáltatjuk olvasóinknak. Telefonos vagy e-mailes egyeztetés alapján előkészítjük ezeket, és a kertben tartózkodó munkatársunk átadja a rögzített időpontban. A telefonos igényléseket kedden 9 és 17, szerdától péntekig pedig 9 és 15 óra között fogadjuk.

Ugyanakkor örömmel tudatjuk, hogy bővítettük könyvtári szolgáltatásaink körét, olvasóinknak ezentúl lehetőségük van online bejelentkezni könyvtári fiókjukba, és a hosszabbításokat, félretételeket ott elvégezni. A bejelentkezés útmutatója honlapunkon, a kmkt.ro/Szolgáltatások/Online bejelentkezés menüpontban érhető el.

Ebben a rendhagyó időszakban továbbra sem számítunk késedelmi díjat a kikölcsönzött dokumentumokra.

Megértésüket köszönjük, szeretettel visszavárjuk kedves olvasóinkat a könyvek közé, amint a körülmények ezt lehetővé teszik.

(A Bod Péter Megyei Könyvtár közleménye)

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.