Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Az óvónők is részt vehetnek az elektronikai eszközök vásárlását támogató programbanSepsiszentgyörgy Önkormányzata kiterjesztette a távoktatáshoz szükséges  számítástechnikai eszközök vásárlását támogató programját az óvónők részére is. A programban résztvevő pedagógusok november 27-ig jelentkezhetnek.

Mivel az óvodák és napköziotthonok is áttértek az online oktatásra, az Önkormányzat az óvónők részére is támogatást biztosít, hogy a távoktatáshoz szükséges számítástechnikai eszközöket beszerezhessék. Az eszközök segítségével főként a szülőkkel tartják a kapcsolatot a pedagógusok. 

A kizárólag sepsiszentgyörgyi óvodákban és napköziotthonban dolgozó pedagógusok személyenként legfeljebb 1500 lejes támogatásban részesülnek, ezt az összeget hordozható számítógépekre vagy tabletekre költhetik. Amennyiben a vásárolt eszköz ára meghaladja az 1500 lejt, a különbözetet saját forrásból fedezi a pedagógus.

A kérelmek Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának oldaláról (INNEN) tölthetőek le és a személyi igazolvány másolatával együtt november 27-én, 15 óráig nyújthatóak be Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató Irodájában. A hordozható számítógépek vagy tabletek számláját legkésőbb 2020. december 15-ig szükséges letenni a Polgármesteri Hivatalhoz. 

Ahhoz, hogy egy pedagógus részesülhessen az anyagi támogatásban a 2020-2021-es tanévben aktívnak kell lennie, sepsiszentgyörgyi oktatási intézményben kell tanítania, az elmúlt 5 évben pedig országos szinten nem részesülhetett hasonló támogatásban.

Szeptemberben az iskolákban dolgozó pedagógusok igényelhették a támogatást, akkor az önkormányzat kiírására 703 pályázat érkezett be.

(A Városimázs Iroda közleménye)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.