Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Könyvputtony – új szolgáltatás a Bod Péter Megyei KönyvtárnálKözelednek az ünnepek, amikor általában több a szabadidő, és ennek egyik remek eltöltési módja az olvasás.

Ebben az időszakban a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár hangsúlyosan is olvasásra szeretne ösztönözni mindenkit Könyvputtony elnevezésű programjával: új, kiegészítő szolgáltatásként, 2020. december 7-től év végéig kilenc címből álló könyvcsomagot kölcsönöz bármilyen korosztályú olvasójának, hosszabb határidővel, 2021. január 15-ig. A csomag átvehető a könyvtárnál, előzetesen megegyezett időpontban, de Sepsiszentgyörgy területén vállaljuk a házhoz szállítást is kapuig, lépcsőházajtóig.

A „puttonyba” az érdekeltek kérhetnek konkrét címeket, vagy megadhatnak olvasmánytípusokat, témákat – ez esetben a könyvtárosok ajánlanak a hozzáférhető könyvekből. Honlapunkról (http://www.kmkt.ro/) is elérhető a könyvtár katalógusa (online.kmkt.ro). A honlap Friss könyvek gombjára kattintva tematikus könyvajánlót találnak, emellett facebook-oldalunkon és honlapunkon is közlünk olvasmányajánlókat régebbi és újabb könyveinkről.

Jelentkezni, egyeztetni, illetve a program működésével kapcsolatos többi információt megtudakolni a kolcsonzo [KUKAC] kmkt [PONT] ro címen vagy a 0267-312133 telefonszámon lehet, hétköznaponként 9-15 óra között.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.