Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Virtuális Karácsonyi Vásár - Sepsiszentgyörgy, 2020A járványhelyzet miatt idén online térbe költözött a sepsiszentgyörgyi Karácsonyi Vásár.

Az oldalon Kovászna megyei őstermelők, kézművesek és kereskedők portékái közül lehet válogatni. A Kónya Ádám Művelődési Ház célja az online platform létrehozásával első sorban az, hogy egy plusz lehetőséget biztosítson a vásárosoknak termékeik értékesítésére.

A kínálat sokszínűsége az újragondolt formátum ellenére is megmaradt, az online platformon ugyanúgy megtalálhatóak kedvenceink, a kiváló minőségű kézműves termékek, házi készítésű élelmiszerek, édességek, irodalmi alkotások, valamint ipar- és népművészeti tárgyak. Az online Karácsonyi Vásár ugyanakkor arra is felhívás, hogy a vásárlók környékbéli termelőktől és kézművesektől szerezzék be az angyalfiát, így járulva hozzá a helyi értékek népszerűsítéséhez és továbbadásához.

Az alábbi három fő kategórián belül lehetőség van további alkategóriákra szűkíteni a keresgélést, és kiválasztani a legszimpatikusabb termékeket az eladók adatlapja és a termékek fotói alapján. Az adatlapokon megtalálható több mint ötven vásáros elérhetősége, amelyeken keresztül az érdeklődők e-mailben vagy telefonon adhatják le a rendeléseiket.

Az árusítást és kiszállítást minden vásáros egyénileg bonyolítja le a vásárlóval való megegyezés alapján, a Művelődési Ház kizárólag az online felületet biztosítja, az adásvételben nem vállal szerepet.

A Karácsonyi Vásár oldala a következő címen érhető el: https://www.kultura.ro/karacsonyi-vasar-2020/

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.