Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Részleges újranyitás a Bod Péter Megyei KönyvtárbanA Sepsiszentgyörgyön érvénybe lépett, enyhített járványügyi előírások következtében, 2020. december 17-től, csütörtöktől újra fogadhatja olvasóit a Bod Péter Megyei Könyvtár, a Felnőtt kölcsönző részlegen.

Mivel a következő időszakban is érvényben maradnak a járványhelyzetre vonatkozó, korábbi szabályok, az olvasóknak nincs szabad hozzáférésük a polcokhoz, ezért segít, ha előzetesen jelzik igényléseiket telefonon vagy e-mailben.

A nyitással egyidőben a könyvtár Megbocsátási időszakot hirdet, a lejárt kölcsönzési határidejű könyveket a könyvtár előcsarnokában elhelyezett dobozba is vissza lehet tenni, késedelmi díj befizetése nélkül. Továbbra is igényelhető a könyvtár rendhagyó, ünnepi szolgáltatása, a Könyvputtony.

A közönségszolgálat órarendje visszaáll a bezárás előtti programra: keddenként 9-től 19 óráig, szerdától péntekig 9-től 17 óráig és szombaton 9-től 13 óráig fogadja az olvasókat, hétfőn zárva tart.

A könyvtárhasználati szabályokról és a Könyvputtony programról a könyvtár honlapján (kmkt.ro) és a facebook-oldalán (facebook.com/bodpeterlibrary) tájékozódhatnak.

Az előjegyzéshez, Könyvputtony-igényléshez szükséges elérhetőségek:

Katalógus: online.kmkt.ro

Telefon: 0267 312 133

E-mail: kolcsonzo [KUKAC] kmkt [PONT] ro, copii [KUKAC] kmkt [PONT] ro

 

A Sport utcai fiókkönyvtárban továbbra is érvényesek a május 26-i újranyitástól alkalmazott szabályok és kiszolgálási rend. A nyitvatartás is változatlan.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.