Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

A Fejes Művészeti Akadémia logópályázatára érkezett művek kiállításaA sepsiszentgyörgyi Magyar Kulturális Intézet valamint a Lábasház bemutatja a Fejes Művészeti Akadémia logópályázatára érkezett műveket, melyeket a székelyudvarhelyi Dr. Palló Imre Művészeti Líceum diákjai készítettek.

A kiállítás január 15 és január 29 között látogatható, 9-16 óráig a sepsiszentgyörgyi Lábas Házban.

A Fejes Művészeti Akadémia Egyesület 2020 nyarán Budapesten azzal a céllal jött létre, hogy a határontúli fiatal tehetségeket felkutatassa, támogassa, tehetség-gondozó́ programokkal fejlessze és mentorálás megvalósításával iskolán kívüli formában a tanintézményekkel együttműködve segítse művészeti pályájukat.
Az Egyesület művészeti képzési módjában liszti, dohnányi és bartóki magyar zongoraiskola vezérfonalával megújítva a mai korszellemhez igazodó új zenei képzést alkot. A képzési mód olyan impulzusokat ad a diákoknak, ami nyitottá és mai kor fiataljai számára érdekes formában, a tehetségüket kibontakoztatva hosszú távon minőségi alapot ad a további zenetanuláshoz és az utánpótlás neveléshez.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.