Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Február 8-tól a gyermekek többsége visszatér az óvodákba és iskolákba2021. február 8-tól, hétfőtől kezdődően országszerte kinyitnak a tanintézmények, a települések fertőzöttségi arányának függvényében négy forgatókönyvet dolgoztak ki.

Sepsiszentgyörgyön a sárga forgatókönyv lép érvénybe, melynek értelmében az óvodások, az 1-4 osztályosok, illetve a vizsgákra készülő nyolcadik és tizenkettedik osztályosok térhetnek vissza az óvodákba, iskolákba, a többi tanuló esetében továbbra is online zajlik majd az oktatás.

Felhívjuk a szülők és a gyerekek figyelmét, hogy tartsák be a járványügyi előírásokat annak érdekében, hogy ne növekedjen a fertőzöttek száma az iskolakezdéssel.

Ha a megbetegedések aránya csökkenő tendenciát mutat, és Sepsiszentgyörgyön zöld forgatókönyv léphet majd érvénybe, minden gyermek visszatérhet az iskolapadba.

(A Városimázs Iroda közleménye)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.