Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

A TransNatura Természetfotó Klub éves tárlata2021. február 19-én, pénteken 16 órától Sepsiszentgyörgy főterén kerül sor a TransNatura Természetfotó Klub éves tárlatának megnyitójára.

 

Házigazda: Demeter János, a Vadon Egyesület ügyvezető igazgatója.
A kiállítást megnyitja: Tánczos Barna, környezetvédelmi, vízügyi és erdészeti miniszter.

A kiállítást 2021. február 19. és március 12. között Sepsiszentgyörgy központjában, a kőszínpadnál, lehet megtekinteni.

A TransNatura Természetfotó Klub 2016 őszén, a Vadon Egyesület keretén belül jött létre azzal a céllal, hogy fogja össze, a térségben tevékenykedő természetfotósokat, és hogy a tagok munkáin keresztül minél szélesebb körben ismertesse a térségünk természeti értékeit. Kiemelt célunk, hogy a fotóink láttán minél többen kedvet kapjanak a természetjáráshoz, természetfotózáshoz, Székelyföld természeti értékeinek megismeréséhez.

A Fotóklub jelen pillanatban huszonhárom tagot számlál: Babos Attila, Berde Lajos, Bereczki Barna, Csata Zoltán, Csákány László József, Demeter János, Dóczé Kristóf-Márk, Gurka Tünde Éva, Horváth Attila, Péter Levente, Magdó István, Mihály Aba-Márk, Moldován Mihály, Moldován Zsolt, Sólyom Ernő, Szabó Szilárd, Szmolka István, Szmolka Péter, Sztojka Csaba, Toró Attila, Tóth Piró, Udvardi Jenő, Vargyasi Levente.


Fotók: © Vargyasi Levente

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.