Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

képzés népi mesterek és kézművességgel foglalkozók számáraPályázati alapismeretek és lehetőségek, marketingstratégiák és közönségkommunikáció – képzés hagyományos népi mesterek és kézművesek számára Kovászna Megye Tanácsa és a Kovászna Megyei Művelődési Központ pályázati alapismereteket és lehetőségeket, valamint marketing- és PR-stratégiákat ismertető kétnapos képzést szervez népi mesterek és kézművesek számára 2021. április 23 és 24-én, a megyei tanács dísztermében, Sepsiszentgyörgyön (vagy online). A képzés az Izland, Liechtenstein és Norvégia által finanszírozott Hagyományos székelyföldi népi mesterségek – revitalizálás, digitalizálás és népszerűsítés címet viselő program része.

A képzés célja feltárni az érdeklődők előtt a pályázati, marketing- és kommunikációs lehetőségeket, egyfajta irányt mutatni a pályázatok felépítéséhez, megszerkesztéséhez, valamint kommunikációs, illetve marketing stratégiákkal segíteni a népi mestereket és kézművességgel foglalkozó személyeket.
A kétnapos képzés során az előadók a következő fogalmakat ismertetik:

Pályázatírás (Develo Group Consulting):

  • pályázati alapfogalmak és lehetőségek bemutatása
  • pályázatírás a gyakorlatban: a pályázatok felépítésének, tipikus űrlapjainak ismertetése, a szükséges fogalmak bemutatása, illetve egy pályázat közös elkészítése és annak értékelése

Marketing és kommunikáció (Gábor Balázs kommunikációs tanácsadó):

  • marketing és kommunikációs alapfogalmak bemutatása: eladás, reklám, PR, közösségi média, arculat, márkaépítés
  • workshop/műhelymunka: eladási stratégiák, marketing, online és offline reklámkampányok, közönségkapcsolat, kríziskommunikáció

A képzésre kizárólag csak népi mesterek és kézművességgel foglalkozó személyek jelentkezhetnek. A részvétel ingyenes, jelentkezni április 11-ig lehet a e-mail címen vagy a 0769.85.70.99-es telefonszámon. Kérjük, a levélben tüntesse fel, hogy milyen mesterséget képvisel. A helyek száma korlátozott!

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.