Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Cimborák bábszínház - Tündérek tenyerénA sepsiszentgyörgyi kismamák közönségének kérésére felújítottuk a Tündérek tenyerén című babaszínházi előadásunkat. Fontosnak tartjuk az érzelmi biztonság kialakulásában a közösen megélt léleképítő csodavárást és a megtartó örömet, ezért szülőkkel vagy közeli hozzátartozókkal együtt várjuk babaszínházunkba a kicsiket (9 hónapos kortól). Az előadást meghitt térben játsszuk, amelyben jelen rendelkezések betartásával legtöbb 15 szülőt és kisbabát tudunk befogadni. A játék időtartama kevesebb mint fél óra.

Az előadást a következő időpontokban játsszuk: 2021. május 4., kedden 17 órától, május 5-én, szerdán 11 és 17 órától, valamint május 8-án, szombaton és május 9-én, vasárnap 11 és 17 órától. A jegyek foglalását, valamint az előadással kapcsolatos további információkat a 0755 335400 telefonszámon, Csüdöm Eszternél lehet igényelni.

(A Cimborák Bábszínház sajtóközleménye)

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.