Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Tündérek tenyerén - Cimborák BábszínházA Cimborák Bábszínház a Tündérek tenyerén (rendező: Benkő Éva) című babaszínházi előadást május 14-én, pénteken 17 órától, május 15-én, szombaton 11 órától és május 18-án, kedden 12 órától játsszák a Cimborák Bábszínház stúdiótermében (Szabadság tér, 1 szám).

Jegyfoglalás a 0755 335400 telefonszámon, Csüdöm Eszternél.

Fontosnak tartják az érzelmi biztonság kialakulásában a közösen megélt léleképítő csodavárást és a megtartó örömet, ezért szülőkkel vagy közeli hozzátartozókkal együtt várjuk babaszínházunkba a kicsiket (9 hónapos kortól). Az előadást meghitt térben játsszuk, amelyben jelen rendelkezések betartásával legtöbb 15 szülőt és kisbabát tudunk befogadni. A játék időtartama kevesebb mint fél óra.

Tündérek tenyerén - Cimborák BábszínházAz előadásról: Karonülők, kisbabák és szüleik számára készül a Cimborák Bábszínház legújabb előadása, melyben dallal, szóval és játékkal ringatnak bennünket a tündérek. Trillácska, Hajnácska és Bíbola varázslatában a keletkezés csodáit élhetik át a kisgyermekek. A hangok, zörejek szemünk előtt szülnek új formát, a színek és anyagok bábokká lesznek. A népi mondókák, az énekszó, az élő hangszer ölelésében és az édesanyák ölének biztonságában a kisbabák önmaguk testrészeire csodálkozhatnak rá, majd környezetük kellékeivel ismerkedhetnek meg. A zenei és formai anyanyelv közegébe ágyazott előadásunkat a művészeti nevelés részeként is ajánljuk a szülők figyelmébe.

Játsszák: Darvas Emőke, D. Gulácsi Zsuzsanna, Sánta Yvette
Dramaturg: Prezsmer Boglárka
Zene: Orbán Ferenc
Szakmai konzulensek: Balázs Gyöngyi, Dávid Péter, Nagy Lázár József, Páll Gecse Ákos, Péter Orsolya
Kellékes, öltöztető: Kis Vizoli Mónika
Technikusok: Nagy Nándor Zoltán, Péter Előd, Szanday Csongor
Kivitelezők: Benkő Éva, Zayzon Ádám, László Attila (Jazz), Guzsalyas Alapítvány
Rendező: BENKŐ ÉVA
Ajánlott életkor: 9 hónap – 5 év, szülői vagy nagyszülői felügyelettel!

A bábszínház fenntartója: Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Város Tanácsa

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.