Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Székely Árpád: Erdély és környéke - vetítéssel egybekötött könyvbemutatóraSzékely Árpád Erdély és környéke című kötetének vetítéssel egybekötött bemutatójára 2021. május 26-án, szerdán 18 órától kerül sor Sepsiszentgyörgyön a Székelyföldi Vadászati Kiállítás előadótermében.

Az Erdély és környéke című természetjáró kalauz 25 természetföldrajzi kistáj (hegység, dombság) több mint 30 természeti értékét és túraútvonalát, valamint Erdély és a vele szomszédos történeti-földrajzi tájak legmagasabb csúcsait mutatja be fotókkal, átfutó képekkel, térképekkel és 3D-domborzatmodellekkel kiegészítve, mindezt nagyobbrészt őszi és tavaszi színekben. A kötettel együtt jelenik meg az azonos címet viselő interaktív gyakorlókönyv, ami egy természetjárási és honismereti tudáspróba. E két, most bemutatásra kerülő kötet a sorozatban tavaly megjelent, A történeti Erdély című kötet folytatásaként értelmezhető.

Helyfoglalásért hívják a 0720-000-707-es telefonszámot!
Védőmaszk használata kötelező!

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.