Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Mi van a Napkapun Túl? Pályázati felhívásA Magyar Kulturális Intézet Sepsiszentgyörgy és a Tanulók Háza, a Magyar Animáció Napja (május 28.), valamint Gyermeknap alkalmából pályázatot hirdet általános és középiskolás gyermekek számára.

A pályázat témája a Nap és a Napkapu. Arra a kérdéskörre várnánk választ, hogy:„Mi van a Napkapun túl? - És mit hoznál el onnan?

A fantáziájukra bízzuk, hogy szöveget írnak, rajzolnak, vagy tárgyakat használnak fel a szemléltetéshez. A pályázók virágok, gyümölcsök, a természetben fellelhető természetes anyagok segítségével, animációkat hoznak létre és a telefonjukkal rögzítik azt.

Felhívás

Mi van a Napkapun Túl? Pályázati felhívás és Animáció Napi program

A Magyar Kulturális Intézet Sepsiszentgyörgy és a Tanulók Háza, A Magyar Animáció Napja (május 28.) és Gyermeknap alkalmából pályázatot hirdet általános és középiskolás gyermekek számára.

Kedves gyermekek! Egy játékos vetélkedőre szeretnénk szólítani titeket.

A pályázat témája a Nap és a Napkapu. Arra a kérdésre várnánk választ, hogy:  „Mi van a Napkapun túl? - És mit hoznál el onnan?”

Lehet:

  • szöveg
  • rajz, animáció
  • vagy kompozíció, amelyhez leginkább természetes anyagokat használjatok.

Az alkotásokat a: email címre várják.
A pályázatok leadási határideje: 2021. június 20.

A beküldött animációk a Napkapu oldalon, valamint a Magyar Kulturális Intézet Sepsiszentgyörgy Facebook oldalán jelennének meg.

Az elkészült alkotásokat Sepsiszentgyörgy Főterén egy banneren jelenítenénk meg grafikus formában.


Az animációs filmek elkészítésében Pál Wendel Béla nyújt segítséget. Workshop 2021. május 28-án, 16 órától a Tanulók Háza udvarán (rossz idő esetén belterében). A Magyar Kulturális Intézet Sepsiszentgyörgy Facebook oldalán tanító jellegű videó jelenik meg arról, hogyan készítsünk animációt a telefon segítségével. 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.