Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Zsongás –  Cimborák BábszínházA Cimborák Bábszínház Zsongás (r. Dávid Péter) című koncert-játékát bohócokkal június 15-én, kedden 18 órától és június 17-én, csütörtökön 18 órától lehet megtekinteni a bábszínház stúdiótermében. A jegyek foglalását, valamint az előadással kapcsolatos további információkat a 0755 335400 telefonszámon, Csüdöm Eszternél lehet igényelni.

Zsongás –  Cimborák BábszínházAz előadásról: Merre van a forrás, mi kivezet a szürkeségből, mi lemossa arcunkról a felhőt, mi átkarolja vállunkat és felfényesíti lelkünket?

Öt szereplőnk a bennük lakó igaz bohócot választja iránytűnek, mikor elindul a keresésre. Utazásuk a közös hangzás tiszta öröme felé tart, melyben a zene az egyetlen gyógyír a derű megtapasztalásához, az odatartozás megéléséhez. Így zeng, bong, kong, peng, cseng bennük és körülöttük fokozatosan a mindenség, és az együtt muzsikálás felszabadító örömével válik ez a koncert-játék a zengő bohócok igaz zsongásává. Az előadást, az alkotók minden 5 éven felüli nézőnek szeretettel ajánlják.

 

 

Játsszák: Darvas Emőke, D. Gulácsi Zsuzsanna, Nagy Lázár József, Páll Gecse Ákos, Sánta Yvette
Zenei szerkesztő: Kónya Ütő Bence
Dramaturg: Prezsmer Boglárka
Hangtechnikus: Szanday Csongor
Fénytechnikus: Péter Előd
Díszletező: Nagy Nándor Zoltán
Kellékes: Vizoli Mónika
Közönségszervező: Csüdöm Eszter
Rendező: Dávid Péter

A bábszínház fenntartója: Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Város Tanácsa

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.