Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Huszar Szilamer fotokiallitasa Sepsiszentgyorgy 20212021. június 25-én, 19 órától a Tein Teaházban kerül sor Huszár Szilamér #40 című fotókiállításának megnyitójára.

A kiállítást megnyitja Hlavathy Károly fotóművész, a Mohos fotóklub elnöke. Élő koncertet ad a House of Pioneers zenekar.

Huszár Szilamér fotóit rendszeresen közli a National Geographic Magyarország. Ez adta a szikrát, hogy a leközölt anyag egy részéből vándorkiállítás induljon útnak, melynek a főmédia partnerségét a Nat Geo Magazin vállalta.

Utolsó egyéni kiállításának szintén a Tein teaház adott otthont, Lenyomat – Egy hetei nap margójára címmel. Több csoportos nemzetközi kiállításon is részt vett. A Háromszék napilap külső munkatársa, alapító tagja a Székelyföldi Magyar Újságírók Egyesületének, tagja a sepsiszentgyörgyi Mohos Fotóklubnak, a Romániai Fotóművészek Országos Szövetségének, és rendes tagja a Magyar Fotóművészek Világszövetségének.

Elismerések:
EMKE, Székelyföld Napok 2020 - Épített örökségünk Maros megyében fotópályázat, III Díj.
MÚRE, Egy járvány (h)arcképei 2020, országos fotópályázat, II Díj
39. Magyar Sajtófotó Pályázat 2020, Budapest - III Díj.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.