Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Másréti (Kató) Zoltán hármas könyvbemutatója2021. július 15-én, csütörtökön, 18 órától kerül sor a sepsiszentgyörgyi LibriM Könyvudvarban Másréti (Kató) Zoltán eddig megjelent köteteinek bemutatására. A Tárcák a tálcán címmel meghirdetett hármas könyvbemutatón a szerző beszélgetőtársa Kiss Jenő nyugalmazott könyvtárigazgató lesz.

„– Mi történik a múzeumigazgatóval, ha kiesik az elefántcsonttorony ablakán? – Könyvet ír!”

Másréti (Kató) Zoltán (1969): biológus, muzeológus, bútorrestaurátor, újságíró-szerkesztő. 2000 és 2006 között a Székely Nemzeti Múzeum igazgatója volt. Másfél évtizede Bécsben él. Írásai a Bécsi Naplóban, a Bécsi Postában, a Brassói Lapokban, a Székely Hírmondóban és a Magyar Múzeumokban jelentek meg.

Bemutatásra kerülő kötetei – Ismeri ön Freudot? (Brassói Lapok Alapítvány, 2020), Óraátállítás (Romanika Kiadó, Budapest, 2020), A sötétség közepe (Brassói Lapok Alapítvány, 2021) – tárcanovellák, karcolatok, elbeszélések gyűjteményei.

Szervezők: Bod Péter Megyei Könyvtár, LibriM Könyvudvar.

A rendezvényre az érvényes járványügyi előírások betartásával kerül sor.

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.