Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

KardióFaktúra2021. augusztus 27-én a KultúrPark utolsó eseményére kerül sor, 19 órától a KardióFaktúra együttes csap a húrok közé.

A zenekar által követett irány valahol a pop és a rock széles mezsgyéjén helyezkedik el, ahol a különböző zenei hangok vibrálása eksztatikus állapot teremtenek. A formáció hitvallása szerint: „tégy azért, amit szeretsz”, ezáltal a közönségnek lehetősége nyílik egy közös önismereti úton való részvételre.

A zenekarban a következő tagok játszanak: Gajzágó Áron (dobok, vokál), Tóth László (basszusgitár, vokál) és Weinstein Csaba (ének, gitár).

A jelenlegi koncertre az ülőhelyek száma korlátozott. A koncertre 200 darab jegy elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lejbe kerül. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Jegyirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.

Az előző évekhez hasonlóan idén nyáron is színes programkínálat várta a közönséget az ’56-os emlékparkban, a Plugor Sándor Művészeti Líceum udvarán.

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Művész Mozi by Cityplex

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.