Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

M Studio: Pam ParamSzeptember-október periódusban műsoron tartják a Pappa mia, a Pam param, a LIFT előadásokat valamint PYRO tűzzsonglőr produkciókra kerül sor Sepsiszentgyörgyön és környékén. A LIFT előadást Bukarestben és a Santo Domingó-i Edanco Nemzetközi Kortárs Táncfesztiválon mutatják be.

 

M Studio: Papp MiaAz M Studio évadnyitó előadására augusztus 30-án kerül sor 19 órától a táncstúdióban. A produkció koreográfusa Fehér Ferenc, akinek ez az ötödik közös darabja a társulat színészeivel. A Papp miá-t legközelebb szeptember 25-én lehet megtekinteni, illetve szeptember 17-én a Linotip független társulat meghívására Bukarestben is látható. Másnap, azaz 18-án pedig a LIFT produkciót láthatja a bukaresti közönség.

Ugyancsak műsoron tartják az Andrea Gavriliu koreográfiájában és Mihai Dobre mozgalmas zenei összeállításában készült Pam param produkciót, amelyet szeptember folyamán egy alkalommal, 5-én lehet megtekinteni.

A Dominikai Köztársaság fővárosába, a Karib-tenger partján fekvő Santo Domingóba, az Edanco – a 16. alkalommal megrendezett Festival Internacional De Danza Contemporanea fesztiválra kapott meghívást a LIFT. Az előadást két alkalommal játsszák, október 2-án és 3-án.

13 m studio pyro sepsiszentgyorgy 2020A PYRO produkciót szeptember folyamán Sepsiszentgyörgyön az Örkőn, Szépmezőn, a Csíki negyedben valamint a Kultúrparkban és a Sportnapok keretében is játsszák (naprakész információkért, a helyszínekért és időpontokért kövessék a társulat Facebook oldalát), szeptember 12-re pedig a kézdivásárhelyi Őszi sokadalomra kapott meghívást a produkció.

Október folyamán egy új előadás próbái kezdődnek, melynek koreográfusa Gigi Căciuleanu. Az előadás bemutatójára november közepén kerül sor.

*Fotók: Pappa mia, Pam param (Barabás Zsolt)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.