Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Bekecs Táncegyüttes – Keresztúton2021. szeptember 13-án, 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében a Bekecs Táncegyüttes Keresztúton című előadása kerül bemutatásra.

A Bekecs Néptáncszínházat Erdély legfiatalabb hivatásos táncegyütteseként tartják számon. 2014-ben a Fölszállott a páva közmédia televíziós tehetségkutatójának köszönhetően a legjobb külhoni táncegyüttes díjjal térhettek haza.

A Bekecs Néptáncszínház feladatának érzi a magyarság szolgálatát. A Keresztúton címet viselő néptáncszínházi előadás a bukovinai székelyek küzdelmeivel, kihívásaival teli hazatalálási útját mutatja be.

Az előadás alkotói: Tőkés Csaba Zsolt (rendező-koreográfus), Pál István „Szalonna” (zeneszerző és szerkesztő), Kádár Elemér és Tőkés Csaba Zsolt (díszlet), Mészáros Zoltán (koreográfus-asszisztens). Az előadás társalkotói: André Csaba, Benő Barna-Zsolt, Módosné Almási Berta Csilla, Módos Máté, Kádár Elemér, Tőkés Edit. Benő Barna-Zsolt (igazgató).

A néptáncszínházi előadásra az ülőhelyek száma korlátozott. Az előadásra 260 darab jegy elérhető, amelyek 10 és 20 lejbe kerülnek. Jegyek elővételben kaphatóak a Városi Kulturális Szervezőirodában, a Szabadságtér 1.szám alatt.

 Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.