Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Civil Licit – Felhívás civil szervezeteknek, közösségi projektek finanszírozásra!A Civil Licit 2021 márciusi online változata után október 20-án a Háromszéki Közösségi Alapítvány megszervezi a Civil Licitet, megszokott formájában, mégis egy kis újdonsággal: ezúttal vidéki, kulturális környezetben, a csernátoni Haszmann Pál Múzeum patinás épületében.

Előtte azonban pályázatot hirdet meg civil szervezeteknek, közösségi programokra.

Felhívás civil szervezeteknek, közösségi projektek finanszírozásra!

A Háromszéki Közösségi Alapítvány pályázatot hirdet közösségi projektekre, a projekt tevékenységek finanszírozására Civil Licit módszerrel. A beküldött pályázatok közül a kiválasztott hármat Civil Liciten bemutatják, és az így gyűlt adományokkal a pályázatok támogatást nyernek a megvalósításra. A tervezett célösszeg projekteként: 5 000 lej. Idén a Civil Licitet a csernátoni Haszmann Pál Múzeumban szervezik meg, október 20-án.

Pályázati feltételek:

  • Kovászna megyében bejegyzett civil szervezet pályázhat;
  • olyan projekttel nevezhet be, amelynek közösségi hasznosulása van, és 2021 november - 2022 május között valósul meg;
  • a benevezés kell tartalmazzon egy rövid szervezeti bemutatkozást, valamint a közösségi projekt leírását, tervezett költségekkel és természetesen a pályázó kapcsolati adataival;
  • a pályázathoz bármilyen melléklet csatolható, amit fontosnak tart pályázati szempontból.

A pályázatokat a címre kell elektrónikus formában elküldeni, pályázatok benyújtásának határideje: október 7., csütörtök.

Tájékoztatás:

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.