Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Cimborák Bábszínház – Ha Szent György lehetnék...A Cimborák Bábszínház december 10-22. közötti időszakban Ha Szent György lehetnék… (r.Vajda Zsuzsanna) című legújabb előadását játssza. A 6 év fölötti nézőknek ajánlott 60 perces előadás december 10-én, pénteken, 12-én, vasárnap és 17-én, pénteken 18 órától látható. Az előadást szervezett csoportoknak december 13-16., valamint 20-22. közötti időszakokban játsszuk, naponta 10 és 12 órától.

A jegyek előfoglalását, szervezett csoportok bejelentkezését a 0755 335400 (Csüdöm Eszter) telefonszámon várjuk. Az előadások helyszíne a Cimborák Bábszínház stúdióterme (Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér, 1 szám).

Ha Szent György lehetnék…

zenés, maszkos bábjáték

Az előadásban egy drága, vándorló társulat rátalál a közönségre, és úgy érzi, hogy történetei közül olyant mesél, ami a lelket felemeli – szerelemmel, felszabadító hőssel, harccal és minden más fűszerezéssel.

A Szent György legendáját feldolgozó játék alatt a történet önmagát kezdi írni, és a kompánia ráébred, hogy a sárkány legyőzése során önmaga hitetlenségével is meg kell küzdenie. Hiszen a szörnyű pikkelyes fertelmesség már- már tiszta lelküket is rabul ejtette. Lesz-e ereje Györgyünknek, hogy égi-földi küzdelmében rendre igazítsa a világot?

A Cimborák Bábszínház legújabb előadására az örök kortalanokat várja, és szeretettel ajánlja minden 6 éven felüli nézőjének.

Játsszák: Daróczi Klarissza, Gecse Noémi, Nagy Lázár József, Páll Gecse Ákos, Sánta Yvette
Zeneszerző: Pilári Áron
Dramaturg: Prezsmer Boglárka
Díszlettervező, maszk-, báb- és kellékek: Pilári Gábor, Blattner Géza díjas művész, Néder Janka, Néder Norbert
Plakátterv: Kónya Albert Attila
Hangtechnikus: Szanday Csongor
Fénytechnikus: Péter Előd
Kellékes: Vizoli Mónika
Közönségszervező: Csüdöm Eszter
Rendező: Vajda Zsuzsanna, Blattner Géza díjas művész

A bábszínház fenntartója: Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Városi Tanácsa
Az előadás létrejöttét az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.