Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Cimborák Bábszínház – Ha Szent György lehetnékA Cimborák Bábszínház Ha Szent György lehetnék... (ajánlott életkor: 6+) című zenés, maszkos bábjátékát február 3-án, csütörtökön és február 4-én, pénteken 18 órától játssza a Cimborák Bábszínház stúdiótermében. A jegyek előfoglalását a 0755 335400 (Csüdöm Eszter) telefonszámon várják.

Az előadásban egy drága, vándorló társulat rátalál a közönségre, és úgy érzi, hogy történetei közül olyant mesél, ami a lelket felemeli – szerelemmel, felszabadító hőssel, harccal és minden más fűszerezéssel.

A Szent György legendáját feldolgozó játék alatt a történet önmagát kezdi írni, és a kompánia ráébred, hogy a sárkány legyőzése során önmaga hitetlenségével is meg kell küzdenie. Hiszen a szörnyű pikkelyes fertelmesség már- már tiszta lelküket is rabul ejtette. Lesz-e ereje Györgyünknek, hogy égi-földi küzdelmében rendre igazítsa a világot?

A Cimborák Bábszínház legújabb előadására az örök kortalanokat várja, és szeretettel ajánlja minden 6 éven felüli nézőjének.

 Játsszák: Daróczi Klarissza, Gecse Noémi,
Nagy Lázár József, Páll Gecse Ákos, Sánta Yvette
Zeneszerző: Pilári Áron
Dramaturg: Prezsmer Boglárka
Díszlettervező, maszk-, báb- és kellékek: Pilári Gábor, Blattner Géza díjas művész
Néder Janka, Néder Norbert
Plakátterv: Kónya Albert Attila

Hangtechnikus: Szanday Csongor
Fénytechnikus: Péter Előd
Kellékes: Vizoli Mónika
Közönségszervező: Csüdöm Eszter

Rendező: Vajda Zsuzsanna, Blattner Géza díjas művész

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.